Doživite obalu Crne Gore na uzbudljiv način i sa stilom!

O nama

image

Kapetan Andrej P. Francesković, yacht master 3000 MCA, vlasnik Polar Star A.F. kompanije, svoje iskustvo sticao je na komercijalnim, čarter i privatnim jahtama na Sredozemnom moru. Tokom karijere duže od 25 godina, prevozio je na luksuznim jahtama klijente iz Monte Carlo, Monaco, Saint-Tropez, Cannes, Portofino, Capri, Sardinia, Corsica, Sicily, Palma de Mallorca… Dvanaest godina je radio kao menadžer vile i kapetan jahte dugačke 38m, koja se nalazila u vlasništvu poznate glumice Lise Vanderpump i njenog supruga Kena Todda. U tom periodu upoznao je mnoge poznate glumce i glumice koji su bili redovni gosti na jahti. 

Nakon izuzetno bogate karijere u inostranstvu, kapetan Andrej P. Francesković, vratio se na Jadran, gdje je organizovao sopstvenu kompaniju, Polar Star sa sjedištem u Tivtu, s željom da svoje veliko iskustvo i ljepote Crne Gore podjeli sa svojim klijentima. Za kapetana i njegovu kompaniju uvijek je na prvom mjestu sigurnost i bezbijednost putnika, uz podrazumjevano visok kvalitet usluge i doživljaj luksuza na kakav je navikla bogata svjetska i evropska klijentela. Zato se u Polar Star floti trenutno nalaze tri luksuzna glisera namjenjena za turističke ture, transfer putnika, kao i ribanje.

Kako bi se klijenti u potpunosti opustili, komunikacija s njima je moguća na njihovim maternjim jezicima (engleskom, francuskom, italijanskom i hrvatskom jeziku).